Du ska veta källan till din Internet-anslutning genom vilken du har tillgång till webben. Med DSL: s anslutningsfall misslyckas många DSL-användare att bestämma vad de är på; ADSL eller VDSL.

Med Internet hastigheter som du brukar uppleva, kan du enkelt satsa vad du använder; ADSL eller VDSL. Observera att VDSL är en uppdaterad version av ADSL vilket innebär att du får höghastighetsprestanda med VDSL. Många användare får inte hastigheten även efter uppgradering av Bredaband via ADSL, vilket tydligt innebär att din DSL-leverantör inte har uppdaterat dina hastighetsplaner.

Det finns ett sätt du kan veta om vad du är på, för att kontrollera om din uppdaterade ADSL-VDSL har en hastighet på 20 Mbps. Kör ett hastighetstest och du kommer att känna till resultaten. Om internethastigheten faller under 20 MBPs är det ett tydligt tecken på att ditt DSL-eller ADSL-internet inte har uppdaterats och du fortfarande använder ADSL.

Kontakta din DSL Internetleverantör ASAP och de kommer att undersöka saken och du kan få din DSL hastigheter uppgraderas.

Nu när du har fått en rättvis uppfattning om din DSL internet typ; oavsett om du har uppgraderat till VDSL eller fortfarande fastnat på ADSL, låt oss utforska några ytterligare detaljer om ADSL och VDSL.