Om du trodde att endast feta eller överviktiga människor var kroppen skamrade du har fel. Underviktig, tunna och magra människor är också ofta hånade för sin vikt. Oavsett hur många timmar du träna i gymmet få muskel vikt är inte så lätt som det kan se ut. Och det är där viktökning kosttillskott eller massa vinnare komma in i bilden. Vikt https://snorbilligt.se/ kosttillskott tillsammans med regelbunden träning är en välsignelse för människor som tycker att det är svårt att få vikt trots alla möjliga ansträngningar.

Som en allmän tumregel, vi vet alla att för att gå ner i vikt måste vi bränna mer kalorier än vad vi konsumerar. Likaså, för att få vikt, kropp, och muskelmassa kaloriintaget måste vara mer än vad man bränner, eller hur? Nej, faktiskt, detta är delvis rätt eftersom om du håller på att öka kaloriintaget du kommer att hamna med en kruka mage och alla kalorier kommer att vila i kroppen som fett. Det är definitivt varken hälsosamt eller rekommenderat.

Typiskt, människor som är underviktig bör få muskelmassa snarare än fett. Och viktökning kosttillskott bidra till att öka din näringsintag genom att ge dig högkvalitativa kalorier för att stödja intensiv träning du kan vara företag. Detta leder oss till vår nästa fråga om gainer.