iptv är en ny teknik som låter dig effektivt överföra en TV-kanal över det offentliga internet. till skillnad från sådana traditionella typer av digital-tv som markbunden, kabel eller satellit-iptv är en helt interaktiv tjänst som fungerar på internet.

IPTV-tekniken har inga begränsningar för antalet kanaler, liksom kvaliteten på sändningsinnehållet. allt beror bara på iptv-operatörens nätverksbandbredd och Internetleverantören som tillhandahåller internettjänster till slutanvändaren.

Vi erbjuder att titta på alla kanaler i ryskspråkig tv, liksom ukrainska, lettiska och litauiska TV, som sänds för oss av vår innehållsleverantör. Genom att ansluta till vår IPTV kan du titta på dina favoritkanaler av rysk tv, liksom ukrainska, lettiska och litauiska TV, inte bara hemma utan också på vilken plats du har en dator och internetanslutning – på kontoret, på ett hotell, café etc.

iptv-nätverk är personliga, enskilda nätverk där varje klient kan välja innehåll efter vilja, dvs det kan sägas att iptv sänder för en tittare.

iptv är en digital broadcast tv-format som har ett antal fördelar jämfört med traditionell Smart-TV:

bättre bild och ljudkvalitet, upp till HD-upplösningar av HD-tv med flerkanaligt 5.1-ljud. interaktivitet på Dreamfilms— möjligheten att visa programmet, ställa in meddelanden eller filmbeskrivningar. Det finns ingen anledning att sätta en annan kabel i lägenheten — endast en Ethernet-kabel kommer till lägenheten, som används för både Internet och tv-överföring.

Det grundläggande IPTV-anslutningsschemat kan representeras som följande bild: