Vi skulle inte vara en sömnexpert om vi inte skulle ha den perfekta sängen för varje person. Lyckligtvis har vi ett mycket brett sortiment av 160×200 bäddar. Även känd som Queensizebeds. Härliga dubbelsängar i olika tyger och färger. Med bättre säng har vi den idealiska sängen för varje person, men också för varje stil. Bättre säng tips: innan du köper en säng, mäta utrymmet väl. en 160×200 säng passar i de flesta sovrum, men i alla fall kommer du inte hitta några obehagliga överraskningar. För mindre rum har vi även 140×200 bäddar eller 120×200 bäddar.
Stort sortiment av sängar i storleken i 160×200 cm hittar du på 160×200.se kan du hitta där.

Eftersom alla har sin egen stil, har vi ett mycket brett sortiment av 160×200 bäddar på beter Bed. Från ett stort till ett litet sovrum, från romantiskt till tufft: vid bättre säng är du garanterad att hitta den perfekta 160×200 sängen.

Vårt sortiment har också mycket att erbjuda i form av färger och tyger. Har du ett neutralt rum? Gå till en riktig eyecatcher! Eller har du bara ett mycket färgglatt rum? Välj till exempel en tyst, ljusgrå säng. Vi vet på bättre säng men för bra hur viktig sömn är. Gå för en säng från vår 160×200 samling, då har du en god natts sömn. Är du också ute efter en madrass? Ta en titt på våra kallskum madrasser, minne skum madrasser, polyetermadrasser och Pocket Spring madrasser.
Sängar av 160×200: attraktivt prissatta

Alla sängar av bättre säng är, som ni är vana vid, av hög kvalitet. Även sängarna i vår kollektion 160×200. Naturligtvis är förhållandet mellan pris och kvalitet också bra. Du betalar aldrig för mycket för din 160×200 säng. Vill du ha en extra rabatt? Vänligen håll ett öga på vår hemsida. Året runt kan du njuta av aktiviteter och roliga säsongs rabatter. Dessutom ser bättre säng också till att din nya säng levereras hemma. Fint va?